14 dagen

Hoogtepunten Japan

Beleef de hoogtepunten van Japan in Osaka, Hiroshima, Kyoto, Kanazawa en Tokyo.

Hoogtepunten Japan Hoogtepunten Japan
14 dagen

Hoogtepunten Japan

Beleef de hoogtepunten van Japan in Osaka, Hiroshima, Kyoto, Kanazawa en Tokyo.

Wat is bij de prijs inbegrepen?
In de prijs is inbegrepen
 • Vlucht heen van Nederland naar Osaka, en vlucht terug van Tokyo
 • Begeleiding door gids bij aankomst in Osaka, Hiroshima, Kyoto, Kanazawa en Tokyo
 • Informatiebijeenkomst in hotel in Osaka
 • IC-treinkaart met 2500 JPY voor Osaka en Tokyo
 • 14 dagen geldige Japan Rail Pass, twee klas met stoelreservering
 • 12 overnachtingen in hotels in toeristenklasse, incl. ontbijt
 • Dag en nacht bemande noodtelefoon gedurende de hele vakantie
 • Vertrekgarantie – de reis gaat door bij minimaal 2 personen

Deze excursies zijn in de prijs inbegrepen:

 • Halvedagtocht met gids in Hiroshima, met bezoek aan Vredespark Hiroshima
 • Halvedagtocht met gids in Kyoto, met bezoek aan tempelwijk Higashiyama, Ninenzaka, tempel Kodai-ji incl. traditionele theeceremonie
 • Halvedagtocht met gids in Kanazawa, met bezoek aan Villa van Samoerai Terashima Kurando, Tuin van Kenrokuen, en D.T. Suzuki Museum
 • Halvedagtocht met gids in Tokyo, met bezoek aan Shibuya, Takeshita Dori en Tokyo Metropolitan Government Building

Kies deze reis omdat…

Wilt u Japan bezoeken en alle facetten van het land beleven? Dan is deze reis iets voor u. Japan en de Japanse cultuur hebben een enorme invloed op de hele wereld. Om maar een paar voorbeelden te noemen: sushi, Toyota, judo, bonsai, kimono en karaoke.  En Japan is absoluut een superspannend land om te bezoeken.

Uw belevenissen beginnen in Osaka, het culinaire Mekka van Japan. Daarna gaat u naar Hiroshima om het Vredespark en de Atoombomkoepel te bezoeken. Het hart van Japan ligt in de voormalige hoofdstad Kyoto en in het machtscentrum van de samoerai, Kanazawa, waar u het historische Japan beleeft aan de hand van oude klassieke houten huizen en heiligdommen, gekasseide straatjes, geisha’s en toeristen gekleed in kimono. In Tokyo wordt u in meerdere opzichten naar de huidige tijd teruggehaald. Tokyo is vandaag de dag de hoofdstad en wordt als het brein van Japan beschouwd. Hier is alles ultramodern en trendsettend, er zijn wolkenkrabbers en een zeer effectief transportsysteem. Met de hogesnelheidstrein Shinkansen of de normale sneltrein verplaatst u zich tussen de grote hoogtepunten. Alleen al het beleven van het effectieve treinstelsel in Japan is de reis bijna waard.

Bekijk alle foto's
Foto's
Gedetailleerd reisprogramma
Dag 1: Vertrek vanuit Nederland

Vertrek vanaf gekozen luchthaven in Nederland met tussenlanding(en) onderweg.

Dag 2: Aankomst in Osaka

Na aankomst gaat u door de immigratie, waar een verblijfsvisum van 90 dagen in uw paspoort wordt gestempeld. Daarna haalt u de bagage op en gaat via de douane naar de aankomsthal. In de aankomsthal wacht een vertegenwoordiger van onze samenwerkingspartner u op. In zijn hand heeft hij een bordje waar ‘Asiatours’ en uw naam op staat. Hier krijgt u een informatiepakket met o.a. een voucher voor de Japan Rail Pass en een IC-kaart, een elektronische reiskaart voor trein en bus met 2500 JPY erop. Het is gemakkelijk om de kaart met extra geld op te laden, voor het geval dat nodig is. De vertegenwoordiger helpt u bij het verkrijgen van een Japan Rail Pass, die u nodig heeft voor het transport tussen de grote steden, en bij het reserveren van een plaats in de trein van de luchthaven Kansai naar station Shin-Osaka. U wordt hierna naar het perron begeleid, waar u de trein naar station Shin-Osaka neemt. Vanaf daar neemt u de metro naar uw hotel. Voor dit transport heeft u uw IC-kaart nodig.

Na het inchecken in het hotel is de dag vrij om van Osaka te genieten. Osaka is na Tokyo het belangrijkste economische centrum van Japan en heeft een actieve internationale handel en industrie. Osaka werd vele honderden jaren geleden gesticht. De stad werd tijdens de Tweede Wereldoorlog platgebombardeerd en heeft tegenwoordig moderne gebouwen en de uitstraling van een jonge stad. Er zijn echter plaatsen waar de geschiedenis nog merkbaar is.

Dag 3: Informatiebijeenkomst - Zelf Osaka verkennen

Na het ontbijt komt er een Engelssprekende gids naar het hotel om u welkom te heten en informatie te geven. Op de informatiebijeenkomst neemt de gids het dag-tot-dag programma door, geeft uitleg over praktische zaken en beantwoordt vragen.

De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt zelf de stad verkennen.

In Osaka is veel te ondernemen. Een must see is het 170 meter hoge symbool van Osaka, het gebouw Umeda Sky, ontworpen door Hiroshi Hara, een van de beroemde architecten in Japan. Vanaf het dak heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht over de wolkenkrabbers en ontelbare bruggen van de stad. Bij helder weer kunt u zelfs het eiland Awaji zien. In de kelder van het gebouw vindt u Takimi Koji. Dit is een ’straat’ met gastronomische restaurants en gedecoreerd met foto’s van het Osaka uit de jaren twintig.

‘s middags moet u echt een kijkje in het levendige en kleurrijke gebied Dotonbori nemen. Er is veel te beleven en het is dan ook een van de meest bezochte plekken van Osaka. U kunt zich hier door de vele reclameborden met neonverlichting laten fascineren, de mensenmassa bestuderen, in het labyrint van winkels shoppen en langs de beroemde marktkraampjes met lekkere specialiteiten wandelen. Als u zin heeft om lokale gerechten te proberen, kunt u kushi katsu kiezen, dit is een spies met gebakken groenten en vlees, of takoyaki, balletjes met gebakken inktvis. Ze lijken op poffertjes, maar zijn heel anders, omdat ze zout smaken en inktvis en prei of lente-ui bevatten.

Dag 4: Met de Shinkansen van Shin-Osaka naar Hiroshima, halvedagtocht in Hiroshima

Vandaag gaat u voor de eerste keer met de hogesnelheidstrein Shinkansen reizen. Deze heeft op alle stations een eigen perron en soms zelfs een eigen apart gebouwd station, zoals bijvoorbeeld Shin-Osaka. U zorgt zelf voor het transport van het hotel naar het station.

De treinreis van Shin-Osaka naar Hiroshima beslaat 342 km en duurt ongeveer 1,5 uur.

De hogesnelheidstrein bestaat uit 6, 8 of 12 wagons. Enkele treinen bestaan uit 18 wagons. Op de informatieborden op het station kunt u zien uit hoeveel wagons elke trein bestaat. Op de informatieborden wordt beurtelings Japanse en Engelse tekst getoond. Beneden op het perron kunt u aan de markering op het perron precies zien waar uw wagon staat. Op het perron zijn aanduidingen voor de lengte van de trein en het nummer van de wagon aangebracht, bijvoorbeeld ”6 wagons – wagon 5” of ”12 wagons – wagon 3”. Als u het systeem ziet, is het heel gemakkelijk. Japanners hebben bovendien zeer goede manieren bij het in- en uitstappen van de trein. Voor de betreffende aanduiding op het perron wordt een keurige rij gevormd. Vervolgens stapt men rustig in de trein, in de volgorde van aankomst, dus zonder dringen of voordringen!

Overal in Japan rijden de treinen zeer op tijd. Een vertraging van slechts enkele minuten is ongehoord en is het gesprek van de dag aan boord van de trein en wordt zelfs door nieuwszenders op tv en radio genoemd.

Bij aankomst in Hiroshima wordt u door de gids opgewacht en naar het hotel begeleid. Vervolgens maakt u met de gids een rondleiding in Hiroshima Peace Memorial Park. Het park ligt in het hart van Hiroshima en dient ter herinnering aan de extreme gruwelijkheden van de Tweede Wereldoorlog. De Atoombomkoepel bevindt zich in het midden van het park. Dit is een iconisch, stalen skelet in de vorm van een koepel, gebouwd op de restanten van een industrieel gebouw die na de atoombomexplosie nog overeind stonden. Het gebouw en de koepel vormen nog steeds een sterk symbool voor misschien wel de grootste door mensen gecreëerde kracht, en tegelijkertijd een sterk symbool voor de hoop dat dit nooit weer zal gebeuren. De Atoombomkoepel werd in 1996 op de werelderfgoedlijst van de UNESCO opgenomen. In het park vindt u ook het Vredesmuseum en het Vredesmonument voor Kinderen, het symbolische standbeeld van het meisje dat een origami van een kraanvogel vasthoudt. In het Vredesmuseum zijn foto’s en voorwerpen van de dag waarop de atoombom viel, 6 augustus 1945, en de tijd erna te zien.

Na het bezoek aan het park kan de gids u naar het hotel begeleiden of, als alternatief, u aanwijzingen geven hoe u zelf Hijiyama Park kunt vinden. Hijiyama Park is een geschikte plaats om tot rust te komen na de heftige belevenis in Hiroshima Peace Memorial Park. U kunt er wandelend en zittend de natuur bekijken. Op een verhoging in het park ligt een museum met hedendaagse kunst en een prima manga-bibliotheek voor degenen die in strips zijn geïnteresseerd.

Accommodatie:
Dag 5: Zelf Hiroshima en Miyajima verkennen

U kunt de dag zelf invullen.

We zouden u een dagtocht naar het eiland Miyajima willen voorstellen. Miyajima ligt op nog geen uur rijden/varen van Hiroshima en is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Hier vindt u de wereldberoemde, bijna 20 meter hoge, oranjerode toegangspoort die in het water staat en bij vloed lijkt te drijven. Een veerboot brengt u naar het eiland, dat eigenlijk Itsukushima heet. Na aankomst passeert u eerst toeristische straatjes met winkeltjes en cafeetjes voordat u de plaats bereikt waar u op de enorme poort uitkijkt. Onderweg zult u ongetwijfeld de tamme sikaherten tegenkomen. Op het eiland ligt de boeddhistische tempel Daisho-in. Deze is open voor bezoekers. Een opmerkelijk detail in deze tempel is dat de Boeddhabeelden vaak versierd zijn met sjaaltjes en mutsen. U kunt met de kabelbaan op de top van de berg Misen komen. Hier heeft u een prachtig uitzicht over Hiroshima en de binnenzee waar meer dan 3000 kleine eilanden liggen. Op het eiland zijn ook mooie wandeltochten te maken.

Accommodatie:
Dag 6: Shinkansen van Hiroshima naar Kyoto

Vandaag rijdt u met de Shinkansen van Hiroshima naar Kyoto, met een overstap in Shin-Osaka. De rit beslaat 381 km en duurt een kleine 2 uur.

De gids staat op het perron van het station in Kyoto en begeleidt u naar het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Kyoto was tot 1868, meer dan 1000 jaar, de hoofdstad van Japan en wordt in vele opzichten  als de wieg van de Japanse cultuur beschouwd.  De stad ontkwam aan de verwoestende bommen tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarom zijn ca. 2000 tempels, heiligdommen en keizerlijke gebouwen bewaard gebleven. Er liggen tevens ca. 40 universiteiten in en rondom de stad. Dit zorgt voor een mooie mix van cultuur en onderwijs. Vandaag de dag prijken 17 gebouwen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. In Kyoto is de Japanse cultuur niet alleen een erfgoed. Men houdt de cultuur ook springlevend. De geisha-wijken met de scholen en theehuizen bestaan niet omwille van de toeristen. Het is gemakkelijk om de weg in de stad te vinden.

Dag 7: Wandeling met gids in Kyoto

U ontmoet de gids bij het Yasaka-heiligdom in de wijk Gion en maakt samen met hem een halvedagtocht. Vanaf hier gaan jullie naar de mooie tempelwijk Higashiyama. U wandelt door Higashiyama en naar een plek waar u een klassiek Japanse theeceremonie gaat bijwonen. De theeceremonie heet ‘sao’ of ‘cha-no-yu’ en is een traditie die al meer dan 400 jaar bestaat. De theeceremonie vindt in een traditioneel Japans huis plaats, gebouwd van hout en met dunne wanden en schuifdeuren, op sommige plaatsen gemaakt van perkament. U zit op de vloer tegenover een dame die in een prachtige kimono is gekleed. De dame voert de theeceremonie met grote zorgvuldigheid uit. Elke beweging heeft een bepaalde betekenis.

Hierna leidt de gids u naar het beschermde en zeer charmante Ninenzaka. Dit is een oude, gekasseide straat met houten huizen waarin tegenwoordig souvenirwinkels, kleine cafés en eetgelegenheden gevestigd zijn. U krijgt hier tijd ter vrije besteding.

De volgende stop is de ca. 400 jaar oude tempel Kodai-ji. Kodai-ji ligt op een heuvel en misschien daarom heerst hier een serene rust. De tempel wordt omgeven door een interessante tuin met zowel een gedeelte beplant met bonsais, een stenen tuin als een klein bos met bamboes van 20 meter hoog. In een Japanse tuin is niets toevallig. Alles heeft zijn eigen bijzondere plaats en betekenis. Dit ontdek je als gast meteen. In de tuin rondom de tempel liggen ook twee historische theehuizen die u kunt bezoeken.

Na het bezoek aan de tempel Kodai-ji begeleidt de gids u terug naar het Yasaka-heiligdom. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Accommodatie:
Dag 8: Zelf Kyoto verkennen

U kunt de dag zelf invullen. Kyoto heeft zoveel te bieden dat het moeilijk kiezen is!

U kunt een fiets huren of de wandelschoenen aantrekken. Wij doen hieronder enkele suggesties voor de dagbesteding.

Absoluut op de eerste plaats het Gouden Paviljoen, Kinkaku-ji. Het Gouden paviljoen is het gebouw van Kyoto met de grootste symbolische waarde. Het uit drie lagen bestaande gebouw ligt aan een meertje. Bij daglicht spiegelt het gebouw zich in het water, wat een bijzonder mooi gezicht is. Het Gouden Paviljoen wordt als perfect beschouwd en in de Japanse cultuur is men altijd op zoek naar perfectie.

Ginkaku-ji, ook wel Zilveren Paviljoen genoemd, is ook meer dan een bezoek waard. Deze zentempel werd oorspronkelijk als de privévilla van een shogun gebouwd. Rondom de tempel is een werkelijk prachtige tuin aangelegd. Vooral de stenen tuin is iconisch. De weg omhoog naar Ginkaku-ji is een smalle en gezellige weg met veel cafeetjes en winkeltjes. Het is vaak mogelijk hier een rit in een riksja te nemen.

Ten slotte willen we het Fushimi Inari-heiligdom noemen. Langs de paden naar dit heiligdom staan oranje poortjes. Het lijkt wel alsof ze samen een lange pergola vormen. De poortjes zijn door vele, verschillende personen geschonken. De naam van de gever staat met zwarte tekens op het poortje. In totaal zijn er bijna 10.000 poortjes. Het zorgt voor een bijzondere sfeer.

Maar u kunt zich ook altijd in het heel gewone stadsleven langs de straten en steegjes begeven. Het aanbod aan etenswaren en delicatessen in de winkels is heel anders dan bij ons. U zult snel ontdekken dat het inpakken van de gekochte zaken een zeer belangrijk onderdeel van het kopen uitmaakt.

In het straatbeeld ziet u veel lokale toeristen gekleed in een traditionele kimono. Dit doen velen, zowel mannen als vrouwen, voor slechts één dag. Het is een kleurrijk verschijnsel en vooral de jongeren vermaken zich ermee.

Accommodatie:
Dag 9: Treinreis van Kyoto naar Kanazawa, rondleiding met gids in Kanazawa

Vandaag rijdt u met de Limited Express Thunderbird van Kyoto naar Kanazawa, gelegen aan de westkust van het eiland Honshu, 225 km van Kyoto. De rit duurt ca. 2 uur.

Kanazawa was in de tijd van de samoerai de machtigste stad van Japan. De stad heeft net als Kyoto een bijzonder goed bewaard gebleven stedelijk gebied. Het ontkwam aan de verwoestende bommen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens het wandelen in de straten zult u zich in een ‘Japan van weleer’ wanen.

De gids wacht op u bij het station en begeleidt u naar het hotel. Na het inchecken bezoekt u samen met de gids een aantal hoogtepunten van Kanazawa. U begint bij de Villa van Samoerai Terashima Kurando. Dit is een schitterend samoerai-huis met een mooie tuin en kunstwerken die door de krijger zelf zijn gemaakt.

Hierna gaat u naar de bijna 400 jaar oude tuin van Kenrokuen. Deze wordt als één van de drie mooiste parken van Japan beschouwd. Daarom is deze tuin zeer populair. De naam Kenrokuen verwijst naar de, esthetisch gezien, perfecte combinatie van waterstromen, ruimte en afzondering. Dit zijn de elementen die een mooie Japanse tuin creëren.

Vanuit Kenrokuen gaat u via de schilderachtige straatjes van de stad naar het adembenemende D.T. Suzuki Museum. Dit museum is een eerbetoon aan de man die het zenboeddhisme in het Westen heeft geïntroduceerd. De kleine tuin bij het museum biedt het perfecte kader voor de zenfilosofie. U kunt het bezoek aan het museum afsluiten met het oefenen van mindfulness in de tuin met het spiegelbassin.

Na de tocht is de rest van de dag ter vrije besteding.

Accommodatie:
Dag 10: Zelf Kanazawa verkennen

De dag is ter vrije besteding. U kunt zelf Kanazawa en de nabijgelegen omgeving verkennen.

U kunt Kanazawa’s drie actieve geisha-districten bezoeken, Higashi Chayagai, Nishi Chayagai en Kazuemachi. Zoals hierboven reeds aangehaald werd Kanazawa tijdens de Tweede Wereldoorlog niet gebombardeerd en heeft daarom veel van de mooie oorspronkelijke gebouwen weten te behouden.  Eet uw lunch in het zakelijke district Owaricho en bezoek de beroemde Omicho-markt, waar de etenswaren sierlijk zijn opgesteld en als kleine kunstwerken zijn uitgestald. Wandel door de oude samoerai-wijk en snuif de zeer bijzondere sfeer van de stad op. In de straat Hirosaka zijn exclusieve schalen gemaakt van lak, keramiek en een speciaal type porselein – kutani-yaki – verkrijgbaar.

In het zuiden van de stad ligt een ninja-tempel, die een perfect verdedigingswerk volgens alle regels van de kunst is. In deze tempel zijn zowel verborgen gangen als geheime kamers te ontdekken. Als laatste voorstel voor een activiteit willen we een bezoek aan het Museum van Hedendaagse Kunst  noemen. Hier vindt u uitsluitend kunst en werken van na 1980, zowel Japanse als internationale.

Dag 11: Met de Shinkansen van Kanazawa naar Tokyo, halvedagtocht met gids in Tokyo

U rijdt met de Shinkansen van Kanzawa naar Tokyo. De rit is ca. 450 km en duurt ca. 2,5 uur.

Bij aankomst in Tokyo wordt u door uw gids op het station opgewacht en naar het hotel begeleid. Jullie gaan met de metro van het station naar het hotel. U gebruikt dezelfde elektronische kaart als in Osaka.

Onmiddellijk na het inchecken in het hotel is er een stadsrondleiding met gids door het moderne Tokyo. De stadsrondleiding begint in Shibuya. Shibuya is bekend om meerdere redenen: 1) een bruisend shoppinggebied met mode en modeaccessoires, 2) woonoord van trendsettende modeontwerpers en uitgaansleven en niet in de laatste plaats 3) het bekendste en fotogeniekste kruispunt van Tokyo, waar duizenden voetgangers de straten kruisen bij groen licht voor voetgangers en rood licht voor het overige verkeer.

Hierna gaat u naar Harajuku, een van de andere modemekka’s van Tokyo. Een van de beroemde straten in de wijk Harajuku is Takeshita Dori. Deze straat vormt samen met zijn zijstraten het bolwerk van de teenagecultuur. Hier ziet u vooral jonge mensen uitgedost in kleurrijke kleding. Over het algemeen is alles toegelaten, mits het lichaam volledig bedekt wordt.

Vervolgens neemt de gids u mee naar Tokyo Metropolitan Government Building in Shinjuku. Dit is een van de hoogste en karakteristiekste wolkenkrabbers van Tokyo. Het gebouw is 243 meter hoog en heeft twee torens met elk een uitkijkpunt op een hoogte van 202 meter, waarvanaf er een fenomenaal uitzicht over de stad is. Afhankelijk van het weer is in de verte de berg Fuij te zien, maar ook de dichterbij gelegen gebouwen als Tokyo Skytree, Tokyo Tower, het Meiji-heiligdom en Tokyo Dome zijn vanaf hier te zien.

Accommodatie:
Dag 12-13: Zelf Tokyo verkennen

De dagen zijn ter vrije besteding.

Tokyo heeft een overvloed aan verschillende mogelijkheden te bieden. Het keizerlijk paleis en de brug Nijubashi over de vestinggracht behoren tot de iconische hoogtepunten van Tokyo. Niet ver van het paleis en het park ligt de wijk Ginza, die bekend is om de hoogste vierkante meter-prijzen ter wereld en de boheemse levensstijl van de superrijken. U vindt hier alles op het gebied van cafés, bars, restaurants en shoppingcentra. Dichter bij de rivier, in het stadsdeel Tsukiji, in het hart van Tokyo, ligt de wereldberoemde visveiling van Japan. Het is vaak het plan geweest de veiling uit de wijk te verhuizen, maar voorlopig blijft deze hier. Ook hier weer ziet u één van de grote contrasten in de hypermoderne grote stad.

Asakusa is het oude stadsdeel van Tokyo. Hier zijn nog steeds een aantal oude gebouwen te vinden. Er is nauwelijks hoogbouw. U vindt hier niet alleen straten en steegjes met een bijzondere sfeer, maar ook de belangrijke bezienswaardigheid tempel Senso-ji. Tegenover de ingang van de tempel ligt een toeristenkantoor. Daar kunt u de lift naar de top van het gebouw nemen en het tempelcomplex van boven bekijken. De tempel Senso-ji is de oudste tempel van Tokyo. Voor veel Japanners is het aansteken van wierookstokjes in deze tempel van bijzondere betekenis. De lange winkelstraat die naar de tempel Senso-ji leidt, heet Nakamise en heeft souvenirwinkels en marktkramen waar eten te koop is. Hier is altijd leven in de brouwerij. U kunt hier vrouwen, koppels en soms zelfs hele gezinnen gekleed in traditionele kimono’s zien. Ze zijn op weg om wierookstokjes aan te steken en heilige rook over zich heen te verspreiden in de hoop van ziekte verlost te worden, gelukkig te worden, een kind te krijgen of een andere wens in vervulling te laten gaan.

Tokyo heeft veel mooie musea en galeries, bijvoorbeeld Tokyo Museum of Comtemporary Art. U kunt uw dagen aan moderne kunst, kitsch-kunst of manga besteden.

Het Spoorwegmuseum is ook een idee. Hier kunt u zich verdiepen in het effectiefste transportsysteem ter wereld.

In de wijk Akihabara is alles op het gebied van elektronica en elektrische apparatuur verkrijgbaar. Rijen winkels bieden elektronica aan. Sinds een aantal jaren staat deze wijk ook bekend als het centrum voor de Otaku-cultuur en fans van manga. Dit is ook de plek waar u een ‘maid café’ kunt bezoeken. Dit is een café waar de serveersters als stripfiguren gekleed zijn.

Dag 14: Terugreis van Tokyo naar Nederland

De dag is tot het tijdstip van vertrek naar de luchthaven ter vrije besteding.

De gemakkelijkste manier om naar de luchthaven te komen is het nemen van de trein Narita Express (N’EX). Deze trein rijdt tussen 6.00 en 20.00 uur eens in het halve uur. U kunt uw Japan Rail Pass gebruiken, maar u dient de tickets wel van tevoren te reserveren. Uw gids zal u hierbij helpen bij uw aankomst op dag 2.

U landt in Nederland na een spannende vakantie.

Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@asiatours.nl

Bel naar:
020 - 369 07 86

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker en relevanter voor u te maken, en om gerichte advertenties te tonen. U gaat akkoord als u verder klikt.

Klik hier als u niet akkoord gaat met cookies. Wij gebruiken een cookie om te onthouden dat u niet akkoord gaat.

Lees hier meer.