020 – 369 07 86
Klantenservice Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00 Di. en do.: 09.00 – 14.00

Rondreizen in Oost- & Zuidoost-Azië

Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar het Oosten en bieden populaire bestemmingen in Zuid- Oost- en Zuidoost-Azië aan.

U kunt hieronder meer over onze bestemmingen lezen.

Onze reisbestemmingen in Zuid-, Oost- en Zuidoost-Azië

Sri Lanka

Het eiland Sri Lanka ligt in het zuidelijke deel van Azië, ten zuidoosten van India. Ondanks het betrekkelijk kleine formaat van het land, biedt Sri Lanka ontelbaar veel fantastische belevenissen.

Sri Lanka heeft prachtige ruïnes en interessante geschiedenis, boeiende religie en cultuur, schitterende natuur en wilde natuur, en prachtige eindeloze stranden.

We bieden zes verschillende reizen naar Sri Lanka aan, waaronder een kindvriendelijke en een actieve reis.

Bekijk hier onze reizen naar Sri Lanka

Bali

Het Zuidoost-Aziatische eiland Bali is één van de hoogtepunten en een van de interessantste eilanden van het Indonesische eilandenrijk.

Bali biedt majestueuze natuur, prachtige tempels en eindeloze paradijselijke stranden. Hier krijgt u de perfecte combinatie van belevenissen en ontspanning.

We bieden vijf verschillende reizen naar Bali aan. Een van deze reizen kan met een bezoek aan Java worden gecombineerd.

Bekijk onze reizen naar Bali.

Indonesië

Het Indonesische eilandenrijk, in Zuidoost-Azië, biedt naast Bali ook nog andere spannende eilanden, bijvoorbeeld Java, Sumatra en Sulawesi.

Indonesië heeft zowel hemelhoge vulkanen, prachtige tempels, spannende culturen, interessante dieren als schitterende tropische stranden.

We bieden in totaal zeven verschillende reizen naar Indonesië aan, o.a. een reis die een bezoek aan Java en Bali met elkaar combineert.

Bekijk onze reizen naar Indonesië.

Thailand

Thailand ligt in Zuidoost-Afzie, tussen Myanmar, Laos en Cambodja. Het is een fantastische reisbestemming waar u een glimlachende en vriendelijke bevolking ontmoet.

Hier vindt u prachtige natuur, spannende grote steden en eindeloze stranden die perfect voor een afsluitende strandvakantie zijn.

We bieden op het ogenblik zes reizen naar Thailand aan.

Bekijk onze reizen naar Thailand.

Vietnam

Vietnam ligt in Zuidoost-Azie, ten zuiden van China en ten oosten van Cambodja en Laos, en is prachtig van noord naar zuid.

Vietnam is modern en tegelijk rijk aan historie. Het is een land met grote schoonheid, waar u enorme diversiteit in cultuur, historie en natuur tegenkomt.

We bieden op het ogenblik acht verschillende reizen naar Vietnam aan. Één ervan combineert Vietnam met een bezoek aan Angkor Wat in Cambodja en een andere combineert Vietnam met Cambodja en Laos (samen het voormalige Indochina).

Bekijk onze reizen naar Vietnam.

Japan

Japan, in Oost-Azië, is een fantastische reisbestemming met grote contrasten tussen het oude en nieuwe Japan.

Het land heeft enerzijds hypermoderne metropolen en anderzijds traditierijke culturen en bezienswaardigheden.

We bieden vier verschillende rondreizen in Japan aan. Deze laten u de bekende en minder bekende parels van Japan zien.

Bekijk onze reizen naar Japan

China

China ligt in Oost-Azië en is het land met het grootste aantal inwoners ter wereld en tevens een van de spannendste reisbestemmingen ter wereld.

Het land heeft echt een overvloed aan bezienswaardigheden. Geniet van historische steden, cultuurschatten van onschatbare waarde, prachtige natuur en ongelooflijk veel door de UNESCO beschermde bezienswaardigheden.

We bieden vier verschillende reizen naar China aan, die u meenemen naar de grootste en interessantste hoogtepunten van China.

Bekijk onze reizen naar China.

Cambodja

Cambodja ligt in Zuidoost-Azië, tussen Thailand, Laos en Vietnam, en is historisch gezien een spannend land met een aantal van de grootste bezienswaardigheden ter wereld.

Cambodja biedt roemrijke ruïnes, cultuurschatten, mooie koloniale gebouwen en bezienswaardigheden uit de recentere, maar dramatische geschiedenis van het land.

We bieden op het ogenblik drie verschillende reizen naar Cambodja aan. Één ervan combineert Cambodja met het prachtige Vietnam en een andere combineert Cambodja met zowel Vietnam als Laos (samen het voormalige Indochina).

Bekijk onze reizen naar Cambodja.

Laos

Laos ligt in Zuidoost-Azië, midden tussen vijf andere Aziatische reisbestemmingen die wij aanbieden. Het is het ‘stille’ land van Zuidoost-Azië.

Een reis naar Laos is een reis naar het traditionele en authentieke Azië, waar nog steeds een ontspannen sfeer heerst. U kunt hier genieten van sprookjesachtige landschappen, rustige steden en mysterieuze bezienswaardigheden.

We bieden twee reizen naar Laos aan. Één ervan is een reis naar het voormalige Indochina: Laos, Vietnam en Cambodja.

Bekijk onze reizen naar Laos.

Myanmar/Birma

Ten westen van Thailand en ten zuiden van China vindt u de Zuidoost-Aziatische parel Myanmar, een betrekkelijk nieuwe reisbestemming.

Myanmar, of Birma, is een ongerept land met een overvloed aan kleurrijke boeddhistische cultuur, ongerepte landschappen en interessante geschiedenis. Bezoek Myanmar als u het land nog wilt beleven voordat de moderne wereld volledig zijn intrede in het land doet.

We bieden drie verschillende reizen naar Myanmar/Birma aan.

Bekijk onze reizen naar Myanmar/BirmaWaarom met ons naar het Oosten reizen?

Bij Asiatours.nl is het onze missie u en uw gezin de reis van jullie leven te bezorgen. Al onze reizen zijn door en door getest en samengesteld op basis van wat onze klanten aan belevenissen wensen.

Kies ons als uw reisbureau omdat:

  • Onze reizen zijn door en door geteste pakketreizen incl. vlucht, overnachting en excursies.
  • U krijgt persoonlijke service vóór, tijdens en na de reis.
  • Wij zijn lid van de ANVR (lidnr. 05441) en het Calamiteitenfonds en als u met Asiatours.nl reist, dan reist u onder alle de in Nederland geldende garanties, zoals deze ook worden aangeboden bij het Garantiefonds Reisgelden.

Lees meer over onze reizen naar Zuid-, Oost- en Zuidoost-Azië

U kunt meer over de afzonderlijke reizen naar de verschillende bestemmingen lezen door op de reisbestemmingen hierboven te klikken.

Op de afzonderlijke pagina van de betreffende reisbestemming kunt u meer over het land als reisbestemming lezen en welke hoogtepunten en belevenissen u in het land te wachten staan.

Offerte voor een pakketreis aanvragen

Onze reizen zijn pakketreizen, inclusief vlucht, hotel en excursies. De definitieve prijs van de reis hangt af van:

  • Aantal reizigers
  • Vertrekdatum
  • Luchthaven van vertrek.

Als u in een of meerdere reizen geïnteresseerd bent, kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het formulier ”OFFERTE AANVRAGEN” in te vullen.

Wij sturen u vervolgens een offerte gebaseerd op de gegevens die u heeft ingevuld.

Hierna kunt u de offerte accepteren en de reis eenvoudig boeken door de instructies in de offerte te volgen.

Als u vragen heeft

Als u vragen heeft over onze bestemmingen of reizen, kunt u altijd contact opnemen met onze reisspecialisten. Onze reisspecialisten hebben ruime ervaring met onze reizen, en reizen regelmatig naar onze verschillende bestemmingen in het Oosten.

Neem contact met ons op tel. 020 – 369 07 86 maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Dinsdag en donderdag van 09.00 tot 14.00 uur of stuur een mail naar info@asiatours.nl.

Wij kijken ernaar uit u de reis van uw leven te bezorgen. Asiatours.nl – Avontuurlijke rondreizen!