Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00
Menu
HomeEmeraude cruiseschip
Emeraude cruiseschip
Ha Longbaai

Aan boord van de Emeraude maakt u niet alleen een onvergetelijke tocht in de schilderachtige Ha Longbaai, u reist ook terug in de tijd, toen dit gebied deel uitmaakte van Frans-Indochina. De Emeraude is namelijk een kopie van de oorspronkelijke raderstoomboot Emeraude, die tussen 1910 en 1937 in de Ha Longbaai vaarde.

In 1999 zag Eric Merlin een ansichtkaart met een foto van de mooie, oude raderstoomboot. Zijn passie voor geschiedenis en boten brachten hem ertoe de mooie Emeraude opnieuw tot leven te laten komen. In 2003 was zijn droom gerealiseerd. U kunt zicht verheugen op het beleven van een verblijf aan boord tijdens uw minicruise van 2 dagen en 1 nacht in de Ha Longbaai.

De Emeraude heeft 37 hutten verdeeld over 3 dekken. De hutten zijn elk minimaal 14 m² en hebben airconditioning en een eigen badkamer. De gemeenschappelijke faciliteiten omvatten een groot restaurant, een boetiek, een openluchtbioscoop, twee bars en twee zonneterrassen, waar u kunt ontspannen en van de omgeving kunt genieten.

U kunt verder gratis kajaks huren, Tai Chi-les volgen, op inktvissen vissen en aan een kookcursus deelnemen, waarbij u meer over de Vietnamese keuken leert.

Het vriendelijke personeel aan boord staat klaar om u een onvergetelijke belevenis te geven.

(Drinken is niet inclusief aan boord).

Let op! Emeraude cruiseschip ligt niet in het water in augustus 2019. Daarom maken we gebruik van L’Azalee cruiseschip.

HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 – 369 07 86
info@asiatours.nl

Openingstijden:
Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00 Di. en do.: 09.00 – 14.00

Populaire reizen
Hoogtepunten Vietnam
Hoogtepunten Vietnam
Magische natuur en culturele belevenissen.
lees meer 
Bali, Indonesië
Bali, Indonesië
Bali Godeneiland
lees meer 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Asiatours.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.