• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeLotus Central Hotel
Lotus Central Hotel
Ho Chi Minhstad

Lotus Central Hotel werd in 2018 geopend.

Het is supercentraal gelegen, op slechts 450 meter van de beroemde Ben Thanh-markt en het 23/9-park, en met winkeltjes en restaurants net naast de deur. Daarnaast bevindt het hotel zich op acceptabele loopafstand van de populaire bezienswaardigheden van de stad zoals de Basiliek van Notre-Dame, het Herenigingspaleis, het gemeentehuis, het operagebouw en het iconische gebouw Saigon Skydeck, waar u vanaf de 49e verdieping een panoramisch uitzicht over de stad heeft.

De stijl waarin het Lotus Central Hotel is uitgevoerd is een mix van modern en klassiek. Ook de 120 hotelkamers stralen deze mix uit. Elke kamer is voorzien van wifi, airconditioning, minibar, kluisje, thee- en koffiefaciliteiten, tv, telefoon en dagelijks per persoon een gratis fles water. U vindt ook een badjas, slippers en föhn op uw kamer.

Als een van de weinige driesterrenhotels in de stad heeft Lotus Central Hotel een zwembad. Deze bevindt zich op de negende verdieping en biedt een panoramisch uitzicht over de bruisende, grote stad. Lijkt het u niet heerlijk om hier na een dag vol belevenissen met een drankje uit de poolbar bij te komen? Wilt u liever wat actie, dan kunt u in het fitnesscentrum, dat op dezelfde verdieping ligt, terecht.

Als u trek krijgt, staat het personeel van het in het hotel gelegen Moon Restaurant klaar om heerlijke Vietnamese en westerse gerechten te serveren.

Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@asiatours.nl

Bel naar:
020 - 369 07 86

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Asiatours.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.