• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeBeleef het lokale leven in Chinatown in Ho Chi Minhstad van dichtbij
Beleef het lokale leven in Chinatown in Ho Chi Minhstad van dichtbij

Een tocht met gids brengt u naar het dynamische Cho Lon-district, de thuisbasis van de Chinese cultuur in Ho Chi Minhstad. U bezoekt de iconische Binh Tay-markt, waar u een kijkje krijgt in het dagelijkse leven van de lokale Vietnamezen die met het verkopen van fruit en groente hun brood verdienen.

U gaat een lokale koffiebar bezoeken en de traditionele koffie, caphe sua da, proeven. Dit drankje bestaat uit een sterke soort koffie, gecondenseerde melk en ijsblokjes. Het wordt als een van de lekkerste koffie in heel Azië beschouwd.

Een traditionele, driewielige fietstaxi neemt u mee naar de achterafstraatjes van het district en langs winkeltjes waar van alles, van motoronderdelen tot religieuze antiquiteiten, te koop is.

U bezoekt de historische kerk Cha Tam, een traditioneel Chinese apotheek en last but not least gemeenschapshuis Minh Huong, waar een van de oudste Chinese gemeenschappen uit het Cho Lon-district samenkomt.

De tocht wordt met een driegangenlunch afgesloten. De lunch is volgens oude familierecepten bereid en wordt in een heuse bloemenwinkel geserveerd. Dus een spannende dag met een overvloed aan charme en unieke belevenissen.

Prijs:
Per persoon:  € 89

Soortgelijke reizen

Onze populairste reizen
Hier reizen anderen naartoe
Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@asiatours.nl

Bel naar:
020 - 369 07 86

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.

Welkom bij het nieuwe design van Asiatours.nl

Sinds u ons de vorige keer hebt bezocht, hebben wij een nieuw design gekregen, maar onze reizen zijn nog steeds hetzelfde.