Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00
Menu
HomeStraatkeukens van Ho Chi Minhstad – avond
Straatkeukens van Ho Chi Minhstad – avond

Neem een uniek kijkje in het culinaire Ho Chi Minhstad tijdens deze avondtocht met gids door het hart van de stad, waarbij u uit de ongeëvenaarde en fantastische Vietnamese keuken kunt proeven.

De gids neemt u mee naar de kleine ‘pop-uprestaurants’ en straatkeukens waar de lokale bewoners in de regel ‘s avonds eten. Deze ‘pop-uprestaurants’ bestaan overdag niet en kunnen daarom alleen in de avond worden bezocht.

Ga op een van de lage krukjes zitten en proef een selectie van favoriete Vietnamese gerechten zoals spiesen met vlees gegrild boven open vuur, noedelgerechten of de klassiek Vietnamese pistolet/sandwich ‘banh mi’. Misschien heeft u zin om het gekruide, op een pannenkoek lijkend, gerecht ‘banh xeo’ of een pizza met een bodem van rijstpapier te proeven?

Wanneer u genoeg gegeten hebt, is het tijd voor een drankje in een lokaal café. Hierna wordt u naar uw hotel teruggereden en kunt u terugkijken op een aangename en spannende avond, die u dichter bij de Vietnamezen en hun eetcultuur heeft gebracht.

Prijs:
Per persoon:  € 43
HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 – 369 07 86
info@asiatours.nl

Openingstijden:
Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00 Di. en do.: 09.00 – 14.00

Populaire reizen
Hoogtepunten Vietnam
Hoogtepunten Vietnam
Magische natuur en culturele belevenissen.
lees meer 
Bali, Indonesië
Bali, Indonesië
Bali Godeneiland
lees meer 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Asiatours.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.