Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00
Menu
HomeStadswandeling met gids door het oude stadsdeel van Hoi An
Stadswandeling met gids door het oude stadsdeel van Hoi An

U wordt door een gids bij het hotel opgehaald. Vervolgens begint de stadswandeling door het oude stadsdeel van Hoi An.

Hoi An was van de 16e tot en met de 18e eeuw een bekende internationale haven voor Chinese, Hollandse, Franse, Japanse en Portugese kooplieden. Vandaag de dag is het stadsdeel bekend om zijn charmante architectuur, indrukwekkende zijdeproductie en kundige kleermakers.

De wandeling voert u langs de beroemde herkenningspunten van het stadsdeel en laat u kennismaken met de charme van de historische straatjes. Tijdens het wandelen in de historische straatjes zult u ongetwijfeld gefascineerd raken door de oude, gele huizen uit de Frans-koloniale tijd. Hoewel dit stadsdeel door veel toeristen wordt bezocht, heerst er een ontspannen en gezellige sfeer.

De eerste stop is de pagode Chua Ong, die in 1653 als eerbetoon aan de Chinese generaal Quan Cong werd gebouwd. Deze generaal was voor velen het symbool van loyaliteit en rechtvaardigheid. De volgende stop is de tempel Jinshang, opgedragen aan de godin van de zee en beschermster van zeelieden. Vanaf hier is het een klein stukje wandelen naar het 200 jaar oude huis Tan Ky, dat door een Vietnamese familie werd gebouwd en gedurende zeven generaties met liefde en zorg in stand is gehouden. Overal in het huis zijn duidelijk de Japanse en Chinese invloeden te zien. U stopt natuurlijk ook bij het beroemdste herkenningspunt van Hoi An: de iconische Japanse brug uit de 18e eeuw. De excursie wordt met een mooie vaartocht op rivier de Thu Bon afgesloten.

Duur: ca. 4 uur

Prijs:
Per persoon:  € 80
HEEFT U VRAGEN?

Neem nu contact op met onze experts:
020 – 369 07 86
info@asiatours.nl

Openingstijden:
Ma., wo., vr.: 09.00 – 16.00 Di. en do.: 09.00 – 14.00

Populaire reizen
Hoogtepunten Vietnam
Hoogtepunten Vietnam
Magische natuur en culturele belevenissen.
lees meer 
Bali, Indonesië
Bali, Indonesië
Bali Godeneiland
lees meer 

Nieuwsbrief

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, krijgt u ca. drie keer per maand een nieuwsbrief van Asiatours.nl met relevant nieuws, goede aanbiedingen enz.

We gebruiken cookies voor statistieken en doelgerichte marketing bij derden.
U accepteert dit als u doorklikt.
Lees hier meer.